Adsense’de Pin Olmadan Adresinizi Doğrulama Nasıl Yapılır?

Adsense’de Pin Olmadan Adresinizi Doğrulama Nasıl Yapılır?

AdSense almadan adresinizi doğrulayamıyor musunuz? PIN almadığınız için adresinizi doğrulayamıyor musunuz? Asgari eşiğe ulaştınız, ancak şimdiye kadar onaylanmamış adresiniz nedeniyle herhangi bir ödeme almadınız, bu yüzden bugün artık beklemek zorunda değilsiniz, size ‘ nasıl ‘ hakkında basit bir çözüm önereceğim. adsense adresini doğrulamak için Pin ‘
Pin olmadan adsense adresini doğrulama

Adsense'de Pin Olmadan Adresinizi Doğrulama Nasıl Yapılır?
Adsense’de Pin Olmadan Adresinizi Doğrulama Nasıl Yapılır?
Adsense ilk ödemesini göndermeden önce adsense poliçe yayıncısına geçmek için adreslerini doğrulamalıdır; bu nedenle en az 10 $ adsense ulaştıktan sonra post sonrası hizmet aracılığıyla ikinci bir göndermek gerekir ve size ulaşmak için 4 hafta kadar sürecektir (bazen adrese ve adrese bağlı olarak daha uzun sürer posta Servisi)
Adsense kazançlarınızı nasıl artırabilirsiniz
10k görüntülemeye ulaşmadan YouTube kanalınızı para kazanmak için kullanılan numara
Birçok kişi bu hizmeti, servis sonrası kötü hızdan dolayı almaz; eğer ilk PIN’i 4 hafta içinde almazsanız, o zaman yeni bir PIN talep edebilirsiniz
Yeni bir PIN istemeden önce, ödeme adresinizin doğru olduğundan emin olun. Doğru değilse , ödeme adresinizi nasıl değiştireceğinizi öğrenin .
İğnesiz Adsense hesap doğrulama işlemi
Yeni adres doğrulama PIN’i istemek için:
Adsense gösterge tablonuza giriş yapın
Gezinme paneli açın
‘Ayarlar’ı tıklayın ve Hesap Bilgileri’ni açın
Hesap bilgileri sayfasında ‘PIN’i tekrar gönder’i tıklayın.
Alternatif olarak, PIN doğrulama kartını bulamazsan: Sol gezinme panelinde Ayarlar’ı ve ardından Hesap bilgileri’ni tıklayın . ve nihayet yeni bir pin istemek
Adsense fatura adresinize yeni bir PIN gönderir. Orijinal PIN’iniz önce gelirse, çekinmeden kullanmaya özen gösterin; değiştirilen PIN, orijinalin bir kopyası olacaktır.
Adsense hesabınızı güvende tutmak için ipuçları
Yüksek cpc google keyword
Yeni bir tane talep ettikten sonra birincil alırsanız ilk iğne iğnesi yapabilirsiniz çünkü tüm iğne ilkinin kopyasıdır, bu yüzden bir kereliğine adsense’den bir şey aldıysanız, herhangi bir korku olmadan kullanabilirsiniz
1 Pinsiz Adsense Adresini Nasıl Doğrulayabilirim?
2 AdSense PIN’iyle İlgili Sorun Alınmadı
Pinsiz Adsense Adresini Nasıl Doğrulayabilirim?
Henüz bir telefon almadıysanız, adresinizi aadhar kartı, votar kartı, pasaport, ehliyet vb. Gibi gov kimliği ile doğrulayabilir veya bizden pin doğrulama hesabını satın alabilirsiniz.
Adresinizi doğrulamak için göndermeniz gereken belge
Aadhar kartı
Votar Kart
Sürücü ehliyeti
Pasaport
İlk seçenek için 3 pin adresinize gönderilene kadar beklemek zorundasınız, son pimi gönderdikten sonra adresinizi gov kimlik kartı ile doğrulama seçeneği alacaksınız, bu nedenle aşağıdaki kimlik kartlarından herhangi birini (Aadhar Kartı, Votar Kartı, Pasaport)
Adsense hesabını kimlik kartıyla sabitlemeden doğrulama
Adres Doğrulama Formu
Şimdi adsense adresinizi pin olmadan doğrulamak için aşağıdaki adımları izleyin
Adsense gösterge tablonuza giriş yapın
Bildirim seçeneğine tıklayın
Adresinizi doğrulamak için bildirimi açın
Şimdi sayfanın sonunda bir form bağlantısı göreceksiniz.
Gov kimliği fotoğrafınızı da içeren formu doldurun
Sonunda gönder düğmesine tıklayın ve bitirdiniz.
İğnesiz doğrulanan Adsense adresi
Şimdi 3 iş günü içinde, adsense ekibinden bir posta alacaksınız, adresinizi doğrulamak için artık bir PIN’e ihtiyacınız olmadığı söyleniyor; bu, hesabınızın id doğruluğunuzla doğrulandı demektir.
Yani bu pikapsız adsense adresini doğrulamak için kullanılan işlem, pakisthan, ABD, İngiltere, Nepal gibi diğer ülkeler için de aynı, her ülke için aynı işlem sadece ülkenizi temel alarak kimlik kartınızı göndermeniz gerekiyor
Adsense PIN’ine ilişkin sorunlar Alındı
PIN’inizin neden henüz gelmemiş olabileceğini ve yeni PIN nasıl talep edileceğini öğrenin.
Kişisel Kimlik Numaranızı (PIN) henüz almamanın çeşitli nedenleri vardır:
Hesabınız PIN bekletme özelliğinde değil . Hesap bakiyeniz doğrulama eşiğine ulaştıktan sonra PIN’inizi doğrulamanız yeterlidir . AdSense ana sayfanızda bir bekletme görmüyorsanız hesabınızın henüz PIN’le bekletilmediği anlamına gelir.
PIN’iniz henüz gönderilmedi . PIN’iniz oluşturulup size gönderilmeden önce hesap bakiyeniz doğrulama eşiğine ulaştıktan sonra bir hafta kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz .
Son PIN’inizin oluşturulmasından sonra dört hafta beklemediniz.PIN’ler posta ile ulaşmak genellikle dört hafta sürebilir, ancak konumunuza bağlı olarak daha uzun sürebilir. Dört hafta sonra PIN’inizi almadıysanız, bir değiştirme isteğinde bulunmanız gerekir. Ne zaman bir PIN isteyebileceğinizi öğrenmek için AdSense hesabınızdaki “Hesap bilgileri” sayfasını kontrol edin.
Ödeme adresiniz geçerli değil . Ödeme adresinizi incelemek için biraz zaman ayırın ve gerekirse adresinizde güncelleme yapın .
Bu tür sorunlar, ipinizi almadıysanız gerçekleşebilir; bu nedenle, yeni bir pin istemeden önce adresinizi kontrol edebilirsiniz veya adresiniz doğru olduğundan emin olsanız ve yine de 4 hafta içinde herhangi bir pin almadıysanız, adresinizi şuradan doğrulamazsınız: Aşağıdaki işlemleri kullanarak pinleri tutturun.
Onun için sana yardım Hope pin olmadan adsense adresini doğrulamak için nasıl Aşağıda aşağı yorum yaparım sonra adsense Adres doğrulama ile ilgili yardıma ihtiyacın olursa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

Yorum bırakın