Satılık Adsense R10 Hesabı

Satılık Adsense R10 Hesabı

Adsense’den gelir kaydetmek nasıl? Kendiniz vakit geçirmek zorunda kalmadan pratik örneklerle hızlı bir cevap almak ve örnekte söylediğim gibi neden tam olarak ne yapmanız gerektiğini araştırmak ister misiniz? 
-Go Doğrudan bu yazının nihai başlığına Git ” Adsense gelir gönderme – Bu nasıl yapılır! “Ve muhasebe yazılımınıza satır bazında besleyin ve denetçinizi ve vergi makamlarınızı memnun edin.
Satılık Adsense R10 Hesabı
Satılık Adsense R10 Hesabı
AB’deki hizmet satışlarını nasıl yayınladığınız hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?
Veya örnekte gösterdiğim gibi niye yayın yaptığınızı daha derinlemesine anlamak ister misiniz? AB satışları ve muhasebesi üzerine kısa bir süreyi AdSense geliri üzerine odaklanarak izleyin .
Adsense’den para aldınız mı?
Adsense’den nasıl bir gelir kaydedileceğini merak eden pek çok kişi var . Çok kolay değil, çünkü birçoğunuz, sıradan KDV’nin anlaşılması zor olduğunu düşünüyorsunuz ve AB KDV’ye kıyasla hâlâ esiyor ve Avrupa Birliği’ndeki mal ve hizmetlerin alım satımı ile uğraşıyor .
Adsense reklam geliri bir satış
En kısa zamanda sahip olarak AdSense reklamlarını web sitenize veya gelir elde blogda, bu aylık ödenir İrlanda’da Google’a (şirket, AB içinde tescilliyse). Için ABD şahıs şirketleri size gelen yerli para alacak ABD’de AdSense , bunun yerine bir iç satış olarak bu geliri gönderilmesi gerekiyor. Yayınladığınız zaman Adsense ödeme banka hesabınıza, o zaman bir şekilde bu gönderilmesi gerekiyor AB içinde hizmet satışından size ve şirketinize para üretti.
DÜNYANIN FROM’UNUZ TARAFINDAN TAHMİN VE TARAFINDAN BAZI TAHMİN EDİLEBİLİRSİNİZ, yine de, örneğin İsveçli şirketinizden İrlanda’daki Google Adsense’e tek bir satış sayılır . Daha sonra bunu bir ” diğer AB ülkesine hizmet satışı ” olarak göndermeniz gerekecektir . Geliri, “Satış Hizmetleri AB” veya benzeri bir kar hesabına ekleyebilirsiniz. Çoğu muhasebe yazılımı ve e-conomic gibi çevrimiçi muhasebe sistemlerinde bu tür bir hesap zaten kullanım için hazırlanmıştır. Ancak , tüm gelir akışlarınız hakkında daha ayrıntılı bir iz tutmak için ” Adsense geliri ” adı verilen tamamen yeni bir hesap oluşturmak da isteyebilirsiniz .
İrlanda’daki Google Adsense’yi fatura edecektir; bunun anlamı: Ters Yükleme
Geri ödeme, devlete satış vergisi bildiren ve satan satıcı değil, alıcı olduğu anlamına gelir. Adsense reklamcılığından gelir eldeediyorsanız, bir satıcı olarak sayılırsınız ve böylece İrlanda’daki Google Adsense’yi fatura ederseniz AB’deki hizmetlerin satışı olacaktır. Genel kural geçerlidir ve bu nedenle Adsense İrlanda’da, uygun olduğu anlamına gelir şarjı uygular, ters Konsey Direktifi Madde 196 2006/112 / EC sayılı , bu nedenle, KDV hesaba katması gerekir İrlanda ve KDV’yi ödemek İrlanda Devleti .
Başka bir AB ülkesindeki bir müşteriye fatura hazırlarken göz önüne alınması gerekenler
Ne zaman başka bir AB ülkesinde bir müşteriye bir hizmet satmak Eğer faturada herhangi yerli KDV koymayın, neden belirtmelidir. Başka bir deyişle, Alman bir şirketle Almanca’daysanız, alıcıya neden Google Adsense gibi faturada Alman KDV’yi uygulamadığınızı söylemelisiniz . Bu, faturanın herhangi bir yerinde örneğin alt yarısında belirtilecektir. Bu teklifle KDV olmaksızın neden fatura ettiğinizi motive ediyorsunuz:
“Hizmetlerin genel kuralları, madde 44 ve 196 2006/112 / EC sayılı Konsey Direktifi.”
Fatura üzerindeki alıcının KDV numarasını girmeyi unutmayın!
Başka bir AB ülkesinde KDV numarası olan bir alıcıyı fatura ettiğinizde genellikle faturaya KDV eklemezsiniz . AdSense söz konusu olduğunda size bir fatura göndermezler, sonradan ödeme yapılır, ancak Google Adsense otomatik olarak ödemeyi size otomatik olarak gönderir. İrlanda’da Google’a kendiniz bir fatura oluşturmanız gerekmez , zaten kendi fatura faturalarını oluşturmuşlardır ve hesaplamanız için belgeler olarak AdSense’te indirebileceğiniz ifadeyi kullanabilirsiniz.
Adsense gelirinin gönderilmesi – Bu nasıl yapılır!
Nasıl basit bir örnek AdSense geliri sonrası gelen Irland Google Adsense sizin için gelir tablosu veya Profit & Loss onlar İngiltere’de dedikleri gibi. Gelir hesapları çoğu uluslararası P & L’de genellikle “4” ile başlar kurulumlara (İngiltere / ABD) bağlıdır, ancak ülke ve şirket türüne bağlı olarak değişebilir. İsveç’te satış hesaplarından elde edilen gelir “3” ile başlar. Basitleştirilmiş Hesap Tablosu’nuz 3 basamaklıysa, “6” da başlayabilir. Ayrıca Sahip Özkaynağınızı “3” (Sahibin Öz Kaynakları, Sahibinin Yatırımları ve Sahibinin Berabere Kalitesi) üzerinde toplayabilir ve daha sonra gelir hesapları “4” ile başlar. Bakiye hesapları genellikle “1” veya “2” ile başlar. 3 veya 4 haneli hesaplarınız olabilir, ancak 5 ve 6 haneli de yaygındır. Bu örnekte, hesapların 4 haneli bir temsilini içeren İsveç hesap sistemi “BAS” ı kullanıyorum. Genellikle ayrıca bir KDV kodu belirtmeniz gerekir; bu, bu ticaret türünü yansıtmalı ve ayrıca , diğer AB ülkesine veya benzeri ülkelere hizmet satışları olarak etiketlenmelidir .
Muhasebe Yazılımı Speededger’ı kullanıyorsanız, 3048 “Diğer AB ülkesine hizmet satışı” gelir hesabı bu amaçla zaten kurulmuştur. KDV-kod Speedledger bu içindir 390 .
İsveç’in KDV iadesinde bu ticareti nasıl rapor ettiğinize bir örnek verin
(Rapor unutmayın AdSense satış içinde AT-liste raporlama )
AdSense ödemeleriyle ilgili ödeme makbuzunu nereden bulabilirim?
Ne zaman Adsense gelir göndermek sen ne kullanmanız gerektiğini destekleyici belgeler merak olabilir. Aslında, bu, başka bir AB ülkesindeki bir şirkete yapılan bir satış , ancak kitap yazabileceğiniz bir fatura oluşturup gönderdiniz değil. Bunun yerine, ödeme makbuzunu İrlanda’daki Google’dan indirip destekleyici bir doküman olarak kullanabilirsiniz. Şirketin tüm satışları için uygun faturaların olmasını istiyorsanız, Excel’de manuel bir fatura oluşturabilirsiniz. Ancak, Google Adsense’ten ödeme kanıtıülkeye bakılmaksızın çoğu mülk sahibi için yeterli olmalı. Adsense hesabınızda online kapsamlı destekleyici belgelere anında erişebilirsiniz. Dahası, Google, ödemeyi başlatan ve tutarı belirleyen ve geçerli kendi kendine faturalandırma faturalarını üretmekle sorumlu olan şirkettir. Sağ üstteki dişli simgesini tıklayın ve ardından “Ödemeler” i tıklayın:
Ardından, en son ayı ve doğrulama dokümanını mavi renkte tıklayın. Şöyle görünüyor:
nasıl yapılır-bulmak-destekleyici-belgelerine-google-adsense otomatik-gelir-ödeme için
Ardından, Google’ın KDV numarasının listelendiği ödeme ile bir banknot hesabıyla mutabık kılınabilecek tutarın spesifikasyonunu içeren bir fiş resmi elde edersiniz . Bu şekilde, Genel kabul görmüş muhasebe uygulamalarını izlemenize izin veren iki farklı kaynağa sahipsiniz; bu belge, Vergi ve Muhasebe kurallarına ve düzenlemelerine uymak için bir işlemin en az iki kanıtına ihtiyacınız olduğunu belirtmektedir .
Adsense ödeme-makbuz-how-to-bulmak-ve-sonrası sizin Adsense para

Yorum bırakın