Satılık Google Adsense Siteleri

Satılık Google Adsense Siteleri

Gerçekten satışa yönelik Adsense web sitelerine ilgi duyuyor ve bir tane satın almak istiyor musunuz?
Pek çok site veya Adsense web sitesi sunan forumlar var. Tek yapmanız gereken doğru anahtar kelimeyi arama motoru çubuğuna koymaktır. Orada, satın alabileceğiniz satışa sunulan çeşitli AdSense web sitelerini bulacaksınız.
Satılık Google Adsense Siteleri
Satılık Google Adsense Siteleri
Unutmayın, bu Adsense sitelerinin çoğunda PHP veya HTML kullanılarak hazırlanmıştır. Bu nedenle, orada bulunan tüm içerik sabittir. Bu, PHP veya HTML gibi web tasarım kodları hakkında bilgi sahibi olmadığınızda yazıları değiştirmeniz veya ayarlamanızın pratik olarak zahmetli olduğu anlamına gelir.
Bir arama motorunu ve web aramasını nasıl düzgünce kullanacağınızı bilme şansın üzerine, satış için bir çok Google Adsense web sitesi bulacaksınız . Bu sitelerin tümü, Joomla, Quick.Cms ve hatta WordPress gibi bir CMS kullanılarak hazırlanmış veya geliştirilmiştir. Ancak, karşı karşıya kalacağınız en büyük ve en sık görülen sorun, CMS sitelerinin eski olması nedeniyle zamanın önemli bir kısmı yenilenmediğidir.
Google Adsense web sitelerinin en büyük dezavantajını tanımaya geldiğinizde, WordPress kullanılarak geliştirilen Adsense web sitelerini aramanız önerilir . Bu tür web sitelerini satın almanın temel avantajı, içeriği etkilemeden WordPress yazılımını kolayca ve daha etkili bir şekilde güncelleyebilmenizdir. Benzer şekilde, bu tür Adsense sitelerinde eklentileri ve temaları yüklemek oldukça kolaydır.
Google Adsense Programm Adsense Web Siteleri Üzerinde Nasıl Çalışır?
Google, Reklamverenler için AdWords olarak bilinen bir tıklama başı ödeme programına sahiptir. Bu, site sahibinin hem hizmetlerini hem de ürünlerini Google’ın arama çıktı sayfasında reklam vermesine olanak tanır . Google’ın başka bir programı vardır, yani AdSense for Publishers. Yayıncı, bu program sayesinde benzer içeriği distribütör sitesine koyarak Google’ın AdWords’ten elde ettiği geliri paylaşıyor.
Satılık Anahtar Teslimi Web Siteleri Güncellendi
Web sitelerinin sahipleri Google AdSense programına özgürce katılabilir ve ondan para kazanmaya başlayabilir. Adsense hesabını aldıktan sonra, reklamın AdSense kodunu kesip web sitenize yapıştırmanız yeterlidir. Benzersiz ziyaretçilerin reklama her dokunduğu zaman Google sizi paylaşacaktır.
Ne Kadar Para Google Adsense Satılık Satılık Web Siteleri Yapmak?
Google, gelir paylaşım oranını açıklamaktadır. AdSense reklamlarındaki tıklama oranı kazandığınız tutar ek olarak reklamverenlerin bir reklam dokümanı için ne kadar para ödediğine bağlı. Tıklama başına, her yerde birkaç penden birkaç dolara kazanabilirsiniz. Çoğunlukla, işin rekabetçi nişine bağlıdır.
Adsense Web Sitelerini Satın Almadan Önce Düşünülecek Şeyler
Orada kurulmuş web sitelerinin çeşitli satış için mevcuttur. Bu siteler arasında satış web siteleri , anahtar teslimi web siteleri , satışa yönelik kurulmuş web siteleri ve satış için Google Adsense web siteleri gibi siteler bulunur. Fakat burada, Adsense web siteleri hakkında konuşacağız. Bu gibi önceden hazırlanmış önceden hazırlanmış web siteleri, Google AdSense kodunuzla yüklenmeye hazırdır. Bu web siteleri niş kategorilerdedir. Dolayısıyla yüzlerce ve binlerce makale içeriyorlar. Dahası, daha az maliyetlidirler.
İlk bakışta, Adsense web siteleri olağandışı bir anlaşma gibi görünüyor. kendiniz kurmanız gerekmediğinden ve web sitelerini tanıtmak ve derecelendirmeye konsantre olabildiğinizden boşa çıkıyorlar. Bununla birlikte, çoğunlukla bu paketler bir kuruş değmez. Neden biliyor musun?
Yinelenen İçerik
Önerilen her Adsense sitesini satın almamanın başlıca nedeni, insanlar aynı teklifi diğer alıcılara satıyor olmasıdır. Bu, herkesin aynı paketi aynı sitelerde satın alması anlamına gelir . 
rama motorları akıllıdır ve aynı makale ve sitelerin çoğaltılmış kopyalarını filtreleyebilirler . Şansınız, bu hazır sitelerden birini satın alıp yüklediğiniz zamana kadar düzinelerce insan zaten bunu yaptı ve siteniz filtrelenecek.
Güncelleme 2018 yılında bir web sitesi From Make Money Online için 5 kanıtlanmış alışkanlıklar
Web indeksleri çok akıllı. Benzer içeriğin ve web sitelerinin kopyalama kopyalarını süzer. Bu kurulan sitelerden birini satın alıp yüklediğiniz şansınız var , birçoğu daha önce böyle etkili bir şekilde yapılmış ve siteniz elenmiş olacak.
Devamını Oku: Satılık Satılık Web Siteleri
Durumda, anında bir AdSense sitesi satın alırsanız, bu siteyi satın alan tek bir site olduğunuzdan emin olun. Bu paket için çok daha fazla para ödeyeceğiniz anlamına gelir. Ana müşteriniz olacağından beri.
Dikkatli ol, aslında sitenin paketinin sahibi bir parça 97 $ ‘lık bir parça teklif ediyorsa çok dikkatli ol, son derece dikkatli ol. Normalde kalite anında site yüzlerce veya binlerce dolara mal olacak. Dolayısıyla, onlara bu mütevazı teklif eden herhangi biri, muhtemelen benzer bir paketin tekrar tekrar alışverişi yapıyor.
Arama motoru optimizasyonu
Çoğunlukla, Adsense web siteleri çok iyi web arama araçları için hazırlanmış değildir. Üstelik, AdSense’in en iyi şekilde sergilenmemiş olması da.
Sitenin tek sahibi sizseniz bile, siteleri web tarayıcılarında iyi sıralamak zor olacaktır. AdSense kodunu mümkün olan en iyi noktalara yerleştiren sitelere kıyasla daha az kazanç sağlayacaktır.
Bu nedenle, herhangi bir Adsense sitesini satın alırsanız , web dizinleri için artık gelişmiş olduğundan ve mümkün olan en iyi ekleme yerleşimini kullandığından emin olun.
İçerik Kontrolünün Yetersizliği
Gerçekten Adsense web siteleri hakkında sevmiyorum bir üçüncü şey, sitenin içeriği üzerinde çok fazla kontrole sahip değil olmasıdır. Seçilen makaleler başka bir kişi tarafından seçildi ve eğer birey konuyla ilgili eğitim almazsa (genellikle değildir) makaleleri veya konu seçimi harika olmayabilir.
Satılık Hazır Web Siteleri Güncellendi
Gerçekten zamandan tasarruf etmek ve Adsense satış web siteleri almak istiyorsanız ,  adresini ziyaret edin . Gelecekteki pasif gelir kaynağınız olacak kaliteli Google Adsense web sitelerini alacaksınız .

Yorum bırakın